Kära dagbok...

...idag har jag fortsatt med min nalleinstallation

Det är jätteroligt. Jag tycker om att måla, klistra,limma och spika och sånt. :)


NalleNalleNalleNalle

Apor och tivoli

Jag drömde att jag var på väg hem. Det var mörkt. En katt började följa efter mig. Efter en stund då det blev ljusare (närmare mitt hem blev det ljusare) så såg jag att det var en liten apa.

Snurrigt virvarr och snöstorm

Det snöar ute. Jag känner mig ungefär lika yr som snön. Jag skulle skriva ut mitt stipenduim ocrh skicka. Först diverse problem med det och sen till skattebyån och hämta skatteintyg. Det kostade 10 euro och hon sa att jag borde ha ett hemma. Det har jag säkert också, men jag har ingen aning var. Kan ju inte ha slängt heller. det var det som det stod att jag har fått tillbaka på skatten. Letar och söker. Jag förstår inte. sen skulle jag laga mat till Ida och mig. Köpte vi bara 3 kycklinbitar? Hur skall det räcka till 2 dagar? Suck... bättre lycka en annan dag.

image238

Grafik

nallenallenalle

Måla dag :) nalleinstallation

nallenallenallenallenalle

På gång...

LÄS MIN NYA BLOGG >>> krackus.wordpress.com

Denhär veckan har jag fortsatt på mitt nalleprojekt. Det går bra. Har massa inspiration just nu. Den försvann här ett tag, men nu är den tillbaka igen. Det hjälper inte att vara ledsen, så det är lika bra att sluta med det. Jag har hur mycket ideer som hellst som jag skulle villja göra. Jag försöker koncentrera mig på en sak i taget. Annars blir det bara rådd. Nu gör jag nalleinstallation.


163734-229

163734-228163734-227163734-226163734-225

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Tack. Jag skall inte glömma. Men jag skall försöka vara glad. Jag saknar dig. Även om jag inte förstår dig. Jag förstår inte vad du säger. Jag förstår inte vad du menar. Jag förstår inte vad det är du tror att jag vill ha som du inte kan ge mig. Jag vet inte vad jag har gjort. Vad jag skall göra åt det. Hur jag skall orka, det var så ljust, glatt och mysigt. Varför tar du ifrån mig det? Du kunde väl åtminstone ha sagt farväl, före du gick. Inte bara gått. Hej då. Kommer vi aldrig träffas mera nu?  Vad har jag gjort? Förlåt. Kan det nånsin bli bra igen?

163734-225

Söndag

image224



http://facesintheclouds.blogspot.com/
 >>>Marias blogg

http://kathrin.aleite.com/ >>>Kathrins hemsida

http://ninniwager.wordpress.com/ >>> Ninnis sida

Orkar inte skriva så mycket, men man kan läsa min skolkompisars sidor istället.
Jag har inte varit på humör att skriva på bloggen på länge.
Men jag blir  säkert snart igen
Ha det bra!

RSS 2.0