Hoppsan, Hejsan, skutt, skutt, skutt !!!

Hej, Hopp! Nu har jag tryckt, intryck och uttryck. Det blev helt okej. Det luktar förfärligt illa, men, men. Det är ganska coolt egentligen, att jobba med ett hantverk som är så gammalt. Klart det är ju målari också, men grafik är liksom häftigare, känns mera på riktigt på nåt sätt.. Jag kommer nog ändå troligen inte börja jobba med grafik. Man vet ju aldrig, men jag tycker att jag får mera energi ut på pappret då jag målar. Det kan ju bero på att jag inte helt har lärt mig tekniken ännu. Det är ett annat sätt att urtucka sig, så då kan det ju inte kännas likadant.
 
Jag har gjort linjeetsning idag, kanske fotoetsning i morgon. Om jag hittar nåt bra foto jag vill använda. Nu blir det mat, sen skall jag träna. Även fast jag har lite ont från i måndags.. men det går väl över. Sen skall jag på pannrumsfest, sitz skulle de ha, men man kan inte hinna allt. Hej hopp,

Ha det bra!
Kram

Intryck-Avtryck-Uttryck

Tryck

Mera grafik idag. Jag bara skissade igår, men tänkte börja göra nåt idag. Ville bara påminna om att det är vägen som är det viktiga, inte målet. Men man måste ha ett mål för att ha någon väg att gå - Eller?

Grafikbilder..

 

Första grafikveckan har vi gjort lineoleumtryck..

mera grafikbilder på skrotten.blogg.se/bilder


Skissa, skära, trycka -klart?

Det blev en sparv, eller en kanin, en kaninliknande sparv. Det blev helt bra nog, men jag har tryckt den i grått, jag tror att jag vill ha den i nån annan färg. Gult kanske, inte rosa, även om jag känner mig rätt rosa idag. :)

Hej, hopp! Jag har bara nödvändiga pauser idag, om man inte har paus ibland så skär man sig i fingrarna, det är inte bra. Jag har inte varit och hälsat på i plåsterskåpet en ända gång ännu. Visserligen är det bara andra dagen... så jag hinner säkert ännu.

Det skall bli flera sparvar, de blev ganska gulliga. Men jag har gjort dem så små att man får lite ont i fingrarna av det. Jag hade helt blåa fingrar före maten såg det ut som..men det var nog bara färg, tror jag. Hur skulle det vara med en blåsparv kanske? Gråsparv är snyggt, men det är lite trist.

Ha det bra!
Kos og Klem!

Genom dimman ut i natten

Måste orka, måste finnas.
Hon går och går och går.
Hon är rädd för allt, men hon måste framåt.
Hon vill hellst bara sätta sig mer,
gömma ansiktet i händerna, lyssna, glömma.

Bara vara ensam. Finnas till, men inte synas.
Vill vara där du är , men vill inte att du skall oroa dig för mig.
Hjälp mig, gör nånting.
Hon går och går och går, genom dimman ut i natten.

Känner kylan, ser värmen men kan inte ta den till sig.
Därför sitter hon där utanför i kylan.
Försöker låtsas som om de andra inte fanns.
Försöker orka, vill så gärna, men just nu är det bara så tungt.

Genom dimman ut i natten,
efter natt kommer gryning,
det komer att bli ljusare igen. Bara lite till.
Hon är ensam, rädd och kall.

RSS 2.0