Bilder

   

Nu har jag skrivit en sida på min uppsatts. Det är tur att jag inte går i en skola där man måste skriva massor med uppsatts, jag skulle aldrig klara det. Jag har hållit på hur länge som helst med bara en sida... Nu har jag gått igenom mina bilder från Tuulis fest. Det var många bilder som var helt svarta? Och det var bara två stycken som jag var nöjd med (de andra var helt orange och märkliga (och ja, okej, man kan inte ta bilder i mörker med min kamera antingen blir det dåligt eller så blir det riktigt dåligt, nån gång kan det bli helt okej, men bra blir det ytterst sällan.)

Humlan hittade jag på väg hem i lördags.

Lev försöktigt! Kom ihåg att sova och äta emellanåt! God natt!

Min bestefar

The computer will shout down automatically......Okej...
...nu säger nog datorn åt mig att gå hem. Man skall int vara i skolan denhär tiden på dygnet. Fast det är visserligen nog andra här också. Jag är lessen. Jättelessen. Det gör alldeles ont i mig. Vi skall fara till Norge nästa fredag. Det är inge bra alls nu. Snyft. Det är ingen vits att hopas att Bestefar skall bli frisk mera nu. För jag vet ju att det inte går.

"....Han får inte dö! ....Mycket bestämmer du Mattis, men inte det....Vi föds och vi dör, så har det alltid varit"

Min Bestefar, jag saknar han jättemycket. Hoppas att jag får träffa honom ännu en gång.

Nu måste jag sova, jag sov ganska dåligt förra natten. Och nu är jag i skolan, så nu sover jag inte heller. Nu skall jag fara hem.

Sov gott och ha det bra!

image27

Snö, Vasa, inflyttnigsfest och Husky Rescue på Superstereo

Igår var jag på inflyttningsfest till Angeliina. Hon bor i en mysigt liten lägenhet vid tvålfabriken i Vasa. Det var helt trevligt. Jag var inte på så festhumör igår. Men det var inte festen det var fel på. Den var bra. Angeliina hade veganmat, så jag kunde liksom äta allting. Hur trevligt som hellst. Jag brukar oftast bli ganska hungrig annars... En elva tiden for vi till Superstereo på Husky Rescues spelning. Den var bra. Förutom att jag inte hade med min öronproppar, så jag orkade inte riktigt vara där och höra hela tiden. Men den var bra. Jag hade funderat på att fara till After Eight på fredag, de spelade där då. Men jag for inte, så det var ju bra att jag var till Vasa, annars skulle jag nog ha missat nånting.

Nu skall jag fara hem. Jag är i Nykabi nu, jag fick sitta på hem med Oscar och hans kompis igår kväll/natt. Det var ju snällt. Thank you. Ha det gott!


http://www.myspace.com/huskyrescue

Do you want to be an artist?

Frågan är inte hur mycket du kan - utan hur mycket du vill
Om du vill så kan du
Efter en massa problem med datorn idag så är jag ändå ganska nöjd med de bilder som jag till slut åstadkom.
  


Dream, Dream, Dream

Konstigt

Jag drömde att jag skulle dö i natt. Jag gick runt med en tickande klocka, eller nåt liknande som räknade ner. Just före jag vaknade var det 3 minuter och 48 sekunder kvar. Och jag hade själv valt att ta på mig dendär klockan. Det började med att jag måste ta livet av nån av mina bästa vänner. Jag höll inåt sorts svärd, då jag hade tagit i det kunde jag inte sätta ner det utan jag måste sticka det i nån som satt där. Jag vet inte vem de är, jag kommer ihåg hur de såg ut men jag känner dem inte. Men då var de mina bästa vänner och det var hemskt att måsta ta livet av nån av dem. Jag gjörde det iallafall och då jag hade gjort det började klockan ticka. 03.48.

Konstigt

Nu skall jag byta dator och försöka vara lite kreativ. Eller så skall jag gå hem och hämta min kamera. Men jag vet inte vad jag skall fota. Mina ideer är slut nu. Mina ideer brukar aldrig ta slut. Jag förstår int det här. Kanske det var min kreativitet som dog i natt...

Konstigt


Skola och Japanska serier

image16

Det är vårvärme idag. Man borde egentligen vara ute. Jag var ute ganska mycket igår. Idag har vi faktiskt haft undervisning. Det är inte dåligt det. Inte för att det är nåt fel på att ha eget arbete och nog måste man ju lära sig det också. Men jag tycker vi kunde ha lite mera undervisning, lite mera basic saker som är bra att kunna. Teori, alltså. Vi har nästan ingen teori alls i denhär skolan. Man kan inte lära sig måla i teorin, men nog finns det saker som det skulle vara bra att kunna. Jag tycker man borde veta skillnad på olika färger, mål, papper och så då man är bildkonstnär. Man kan specialisera sig på det man är intresserad av sen. Men man borde kunna bassaker i alla ämnen vi har. Men jag går nu här, int vet jag vad jag annars sku göra. Och jag trivs ju nog, egentligen, men jag tycker kanske inte att jag har lärt mig så mycket. Och det är ju därför man går i skola, eller?

Idag har jag lärt mig färglägga bilder, det var roligt. I morgon skall vi fortsätta med eget arbete...

Frid och Fröjd!

Snyft, snuffs, snuffs

Hej igen!

Jag kom just till skolan. Jag tänkte att jag kanske skulle orka göra nånting idag. Men jag är helt slut bara efter att ha gått hemifrån. Jag får nog gå och lägga mig under täcket igen. Det är så tråkigt. Jag skulle villja orka göra nånting. Jag kan inte sova hur mycket som hellst. Visserligen har jag inte sovit så mycket i natt. Det kanske är därför kag är så trött. Snuffs. Jag vill inte vara förkyld. Jag orkar inte mera nu. Snuffs. Vad var det jag skulle göra denhär veckan egentligen? Det var nåt jag skulle skriva till engelska. Borde kanske göra det då och sen fara hem och sova. Sova. Sova Sova. Snuffs.

Jag lever i en drömvärld ibland. Det är inte bra. Ibland vaknar jag upp ooch märker att jag inte alls har hängt med vad som händer runtomkring. Jag glider liksom bort, vill inte vara med. Fast jag vill ju vara med. Det är bara så svårt. Det är därför jag sover så mycket, jag skulle hellst vara någon annan, någon annan stans. Fast jag vill ju egentligen bara vara med. Men det är svårt. Vet inte hur man gör. Hon har tagit av sig skylten nu. Hallå, såklart ingen ser. Folk ser inte de lyssnar, och jag pratar inte. Fats jag vill ju egentligen vara med.
  
Nu sitter jag och flummar igen. Skulle egentligen fara hem och sova. Men jag kände mig bättre då jag hade ätit. Så jag gick tillbaka till skolan. Det var nästan inga männioskor här. Var är alla? Inte så lätt att veta. Det är svårt. Jag vill egentligen vara med. Jag skall försöka. Men nu borde jag nog fara hem och vila, jag mår faktiskt inte riktigt bra. Fast jag vill egentligen vara med.

Älska mig, hata mig, se mig

Det hänger en stor skylt runt halsen på henne där det står med stora bokstäver "ÄLSKA MIG" Är det ingen som ser den? Eller, är det det de gör, och det är därför de bara tycker hon är konstig? Eller, kan de inte läsa, förstår de inte språket? Eller, vill de bara inte bry sig om hene?
Jag tror att det delvis beror på att hon aldrig har låtit någon komma så nära att de kan se skylten. Det är en ganske liten skylt, egentligen, det beror på hur man ser, om man ser. Om man inte står tillräckligt nära så kan man lätt tro att det står "obehöriga ej tillträde" på skylten. Hon är lessen. Hon är sönder. Vem är det som har söndrat. Jag tror att det är hon själv. Och jag tror att hon behöver söndras litegrann. Hon skyller inte på någon, men hon undrar om hon inte borde byta yrke. Inte behöva tänka så mycket på vem hon är, varför hon är, vad hon kommer att vara i framtiden. Sånt. Men ändå mår hon bra, trivs på nåt sätt med sitt liv ändå. Jo, sånt.
-----------------------
Jag är förkyld, jag har nog vara ute och frysit för mycket tror jag. Hoppas att det går över snart. Jag tycker inte om att vara förkyld. Nej, vem gör nu det förrsesten. Nu måste jag på riktigt städa. Det stör min mor att det är lite grann stökigt, så att säga, på mitt rum. Vet inte när jag städade där sist. Jag har liksom bara varit hemma och sova ibland. Har inte orkat fundera på att man kanske borde städa ibland. Nu, nnu, nnnnnnnnnnu, nu, nu måste jag faktiskt, på riktigt. På riktigt? Okej, nu skall jag städa.
Jag var till Aspegrens trädgård idag och sökte nånstans jag kan fota mitt liv... Men jag hade ingen kamera, den glömde jag i nykabi. Jag får ta det nästa vecka.
  

Kos og Klem


RSS 2.0